Szerezz meg minden infót elsőként!

Csazlakozz Facebook csoportunkhoz!

Kedveld Facebook oldalunkat

Csatlakozz a WhatsApp csoportunkhoz

Iratkozz fel Youtube csatornánkra!

Már töltés után

Egy töltés elég volt! Ezzel számolunk, így tervezünk a továbbiakban

Jó utat!

  • Túranap: 2018. október 08. hétfő
  • Elért települések száma: 14
  • Az elért települések: Üllő – Ócsa -Inárcs – Kakucs – Újhartyán – Hernád – Örkény – Tatárszentgyörgy – Dabas – Bugyi – Dunavarsány – Délegyháza – Majosháza – Felsőpakony
  • Megtett távolság: 183 km
  • Töltés: Dabas Hotel Dabas, 3X16A, 91% töltöttségig

Üllő polgármesterével, Kissné Szabó KatalinnalElkezdtük a második hetünket. Rögtön az első napon több olyan településre jutottunk el, melyek az első héten kimaradtak. A tegnapi volt az első olyan nap, amikor nem maradt ki semmi, abból, amit beterveztünk. Igaz első körben két töltés volt beütemezve, de végül megoldottuk egy “boxutca kiállással”.
Egy hét után be merjük vállalni, hogy nem csupán hetven, hanem száz kilométert tervezünk egy-egy töltés után. Annyit változtattunk a napokon, hogy az elsőre tervezett kiállást eltoltuk a következő településre és a másodikat pedig egyszerűen töröltük a programból. 

Egy töltés elégA másik változtatás, amit tegnap bevetettünk, hogy a 3x16A-es csatlakozóra kötött töltőnket 16 amper helyett 20 amperre állítottuk.

Természetesen előbb megkérdeztük a helyi karbantartót, hogy vajon mennyi áram jön ott ki ténylegesen. Miután megtudtuk, hogy 25 amperes a biztosíték, a 20 amperes beállítást nem tartottuk veszélyesnek. És nem is volt semmi veszély, csak annyi, hogy a töltés veszélyesen felgyorsult.
Nagyon köszönjük Vízer Ildikónak, a Hotel Dabas vezetőjének a töltés lehetőségét.

A 35% töltöttségű akkut így 1 óra 10 perc alatt sikerült 91%-ra töltenünk.

Ezután következett a nagy mutatvány.
Pontosan száz kilométer várt ránk több megállással. Végül 17 %-kal álltunk meg a ház előtt.

Több van ebben az autóban, mint azt elsőre gondoltuk és a mobil villámtöltőnk is többet tud, mint azt az óvatos tesztelésekkor gondoltuk. Köszönjük a Procon Kft.-nek, hogy biztosítja számunkra ezt a nagyszerű eszközt.

Továbbra is könnyedén haladunk, ami teljesítményünk igazolását illeti. 

Volt olyan város, ahol már vártak minket. Nagy derültséget okozott, hogy amikor a titkárságra beléptünk és közöltük kik vagyunk, a hölgyek a pultban összenéztek és nevetve mondták, hogy egy perccel azelőtt beszéltek Olgával, mert meg akarták tudni, hogy pontosan mikor érkezünk.

Szép városokat, községeket, tájakat látunk. Továbbra is jó beszélgetéseket folytatunk, viszont a túránk egy viszonylag rohanós program, így aztán ezt a tempót a beszámolóinkban is hozzuk.

A szavak helyett beszéljenek ma is a képek:

Kapcsolódó cikkek

Koma László mellett csak nevetni lehet

Valami nem stimmel! November hetedikén nem lehetünk egy pólóban…

Vali csodálkozik: 280 ember él itt

Körjegyzőség, összevont polgármesteri hivatal, számunkra új fogalmak

Zalakaros felé Őskü polgármesterével

“Zalakaros – Hotel Karos” hét – nyitónap, négy töltéssel

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Szponzoraink

Támogatóink