Szerezz meg minden infót elsőként!

Csazlakozz Facebook csoportunkhoz!

Kedveld Facebook oldalunkat

Csatlakozz a WhatsApp csoportunkhoz

Iratkozz fel Youtube csatornánkra!

Indul a Villanyautó Túra! Összefoglaló

Összefoglaló az elmúlt hetek történéseiből videó beszámolókkal

Gőzerővel szerveztük a Villanyautó Túrát, nagyon sok feladatunk volt és van továbbra is.

Sajtótájékoztatót szerveztünk, amiben ismét partnerünk volt a Zila Kávéház. Megkaptuk az egyik parkolójukat kizárólagos használatra, így ott tudtuk bemutatni az érdeklődőknek a már “felöltöztetett” főszereplőt, a Nissan e-NV 200-ast, amit a Nissan Sales Central & Eastern Europe Kereskedelmi Kft. és a Liberatus Hungary Kft. közösen biztosít számunkra a túra idejére. Nem tudunk ezért elég hálásak lenni. Nagyon köszönjük!

Ahogyan a túra során sok-sok videóban fogunk mindenről beszámolni, és minden hétről készül majd egy összefoglaló, ebben a bejegyzésben is az elmúlt napok videóit mutatjuk.

Megkaptuk a Procon Kft.-től a mobil töltőt, amivel nagyon gyorsan tudunk majd új erőt biztosítani utunk során rendszeresen kifáradó társunknak, a piros autónak.

Elkészült a “ruhája” a kocsinak, amit szintén a Liberatus Hungary Kft. intézett. Óriási köszönet Mikulka Gyula sales managernek, a tervek elkészítéséért és a “dekor projekt” koordinálásáért. Készült egy rövid összefoglaló a folyamatról.

Még el sem indultunk és máris jelentkeznek olyan támogatók, akiket mi korábban nem is ismertünk, vagy nem tudtuk, hogy olyasmivel foglalkoznak, ami kapcsolódhat a projektünkhöz.

Egyikük az AV Autóillatosító ajándékait már megkaptuk, így a sajtótájékoztatón be tudtuk mutatni.

Itt mondjuk el először, hogy a projekt beindításához nélkülözhetetlen segítséget nyújtó támogatóink weboldalunkon mindig, minden lapon helyet kapnak. Az elindult projekt hírére jelentkező támogatóinknak viszont egy külön lapot hozunk létre, amire mindenki felkerül.

Ezen a videón az első ilyen, az autóillatosítós ajándékot láthatod:

Korábban volt egy fotópályázatunk, amire nagyon sokan küldték el képeiket az ország, sőt külföldi elektromos autó töltőhelyekről.
Az eredetileg meghirdetett napon nem sikerült elindítanunk a Youtube élő adást, ezért a sorsolást a sajtótájékoztató után tartottuk. Köszönjük a képeket minden pályázónak! Gratulálunk a nyerteseknek!

Zárásként megmutatjuk a sajtótájékoztatón történteket. Természetesen nem az összes felvétel került a videóba. Ez egy összefoglaló. Ha végig nézed a videót, akkor megláthatod különleges záróképünket is. 🙂

Kapcsolódó cikkek

A 177 a nyerő

Tippeld meg, melyik lesz a 177. település a Villanyautó Túrán!

Villanyautó Túra a Hotel Karos Spa-ban

Egy hétig a Hotel Karos Spa lesz a Villanyautó Túra főhadiszállása

Már nem kérdés. Ezért érdemes.

Ha még kérdés lenne mostantól nem lehet! Főként ezért csináljuk

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Szponzoraink

Támogatóink